Menu

Realisatie in de kijker: van bekleedde trappen tot deuren op maat

17.12.2018

Evelien Truyers en haar man zaten middenin de verbouwing van hun woning, toen ze bij ons terechtkwamen. “In eerste instantie waren we op zoek naar een houten trap. Maar omdat we zo content waren, zijn we nog teruggekeerd naar Beulen voor een deur op maat,” vertelt Evelien zelf. 

Een trap over een trap

Het was Eveliens schoonmoeder die hen vertelde over Beulen. “Ze was in de showroom geweest en had er gezien dat Beulen houten bekleding over een bestaande trap kan plaatsen. Dat was precies wat wij zochten. We zijn zelf naar de showroom getrokken en tekenden meteen voor een eiken trap. Waarom eik? Omdat het een mooi en warm materiaal is, en het ook van goede kwaliteit is. De plaatsing verliep supervlot en alles werd netjes achtergelaten. We zijn dus meer dan tevreden. Daarom klopte ik er terug aan voor een deur op maat.”

Een unieke deur op maat

Voor Evelien die deur op maat bestelde, had ze al een glazen deur gekocht in een grote doe-het-zelf-zaak. “Maar toen mijn man en ik die in de scharnieren wouden schuiven, sprong ze helemaal stuk. Toen wist ik zeker: nooit meer een glazen deur. We hebben twee kindjes, dat is te gevaarlijk. Ik ben online wat beginnen surfen en zag er een foto van een mooie deur met vanonder hout en bovenaan glas. Omdat ik tevreden was van onze trap, ben ik met de foto naar Beulen gestapt. Daar hebben ze voor mij de deur op maat gemaakt, exact zoals ik ‘m wou. Het glas is trouwens beveiligd glas dat niet zomaar stuk kan springen.”

Een bank vooruit!

“Wat ik vooral leuk vond”, besluit Evelien, “is dat ze echt begaan zijn met je. Nadat we hadden getekend voor de trap, kwam een medewerker opmeten bij ons. Toen hij hoorde dat er op de bovenverdieping nog werken moesten gebeuren, raadde hij meteen aan om te wachten met de plaatsing van de trap. Om beschadigingen te voorkomen. Een logische, maar wij hadden er niet aan gedacht. Heel leuk dat ze met ons meedenken.”

Trappen en deuren op maat: check!

Ook op zoek naar een unieke trap of een deur op maat? Vind je nergens wat je zoekt? Kom dan gerust eens bij ons langs met een foto of tekening. En dan gaan wij voor je aan de slag. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren!


Foto’s