Menu

Van schets tot meubel: een kast op maat laten maken

07.09.2018

De kogel is door de kerk: je wilt een kast op maat laten maken en klopt hiervoor bij ons aan. Maar wat verwachten wij van jou? En vooral: wat kan jij van ons verwachten? Van schets tot meubel: we leggen je graag uit hoe jouw kast op maat tot stand komt.

Wat had je in gedachten? 

Kom je bij ons om een kast op maat te laten maken, dan weet je waarschijnlijk al hoe je kast eruit moet zien. Misschien heb je een schets of inspiratie vanop Pinterest. Of heb je zelfs een tekening van een architect? Dat is allemaal handig voor ons, zo weten wij welke richting je uit wilt. Wil je de kast zelf plaatsen of doen wij het voor je? We kijken wat technisch haalbaar is, wat jouw budget is en presenteren je een eerste prijsinschatting. 

De voorbereiding

Ben je akkoord met ons voorstel? Dan gaan we over naar de volgende stap. Als je de kast zelf plaatst, bezorg jij ons je de correcte afmetingen. Doen wij de plaatsing, dan komen we zelf opmeten en de situatie inschatten. Zo kunnen wij een technische tekening opstellen, die we in onze toonzaal met je bespreken. We leggen de laatste details vast: het aantal leggers, de deurknoppen, het hout… Hierna krijg je  de definitieve order en offerte op om je kast op maat te laten maken. 

Aan de slag

Als alles is goedgekeurd, starten we in ons atelier met de productie. In tussentijd moet jij gewoon afwachten en ons je kast op maat laten maken. Hoe lang wachten? Tussen het moment van de bestelling – dit is de definitief getekende orderbevestiging – en de plaatsing zitten meestal zo’n zes tot acht weken, afhankelijk van de drukte. Komt er lakwerk te pas aan je kast op maat, dan duurt het een beetje langer.

Klaar!

Hoera, je kast op maat is helemaal klaar! Ons team komt bij je langs voor de volledige installatie. Of wij geven jou een bouwpakket mee, waarmee jij dankzij duidelijke instructies aan de slag kunt. Eindelijk tijd om te genieten jouw eigen op maat gemaakte kast. Geniet ervan!

Waarom nog geen kast op maat laten maken? 

Twijfel je nog om een kast op maat te laten maken? Er zijn nochtans heel wat voordelen aan verbonden. Wij nemen al het werk graag van je over en helpen je op weg. Wil je meer informatie, of zit je al klaar met jouw plannen? Spring dan zeker eens binnen in onze toonzaal of neem contact met ons op