Menu

Raf Kerkhofs

Raf had enkele duidelijke eisen voor zijn houten totaalinrichting. “Ervoor had ik heel wat kasten in huis staan. En dat wou ik niet meer, ik vind losstaande kasten maar niets. Daarnaast ben ik fan van natuurlijke kleuren en materialen, zoals hout dus. Ik wou zoveel mogelijk houten elementen integreren in mijn inrichting. Beulen zorgden voor inbouwkasten, zodat ik geen plek verlies en toch massa's opslagruimte heb. Daarnaast werd de lagergelegen zithoek afgescheidenvan de rest van de zitruimte met een wand van houten latjes. Een technische uitdaging met een uniek resultaat. Ook onze vloeren, het houten tafelblad in de keuken, onze eettafel, de trappen en het hout in de bureauruimte werd gerealiseerd door Beulen. Alles is  ontzettend vlot verlopen. En ik ben meer dan tevreden!"


Foto’s