Menu
Uw project bespreken?
Klik hier
  • Architecten

Een goede partner voor uw projecten?
Beulen is uit het juiste hout gesneden!

Iedere architect weet hoe belangrijk het is dat het volledige interieurplaatje klopt. Van vloer tot plafond, van deurknop tot plint. Een goede aannemer is hiervoor noodzakelijk. Enter Beulen. Wij zijn uit het juiste hout gesneden om samen met u uw projecten tot een goed einde te brengen.

Uw houvast van start tot finish

Technische hulplijn

Kom bij ons langs met uw schetsen en wij concretiseren uw plannen tot uitgewerkte technische tekeningen. Elk project is anders, en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we op maat werken. Zo bieden wij u wat u écht nodig heeft.

Coördinatie

Akkoord met ons voorstel? Dan gaan wij voor u aan de slag. Wij zijn uw aanspreekpunt voor al het houtwerk in uw project. We coördineren het volledige proces, van ontwikkeling tot installatie. De praktische kant, die laat u dus volledig aan ons over.

Uitvoering

Wij bij Beulen hebben een eigen atelier waar we al ons houtwerk zelf ontwikkelen en op maat produceren. Onze plaatsingsteams gaan daarna op pad om alles ter plaatse op een correcte manier te installeren. We kunnen dus alles op eigen houtje doen.

 
 
Wat u kan bedenken, kunnen wij maken. Kom eens over de vloer! Meer info

Uw voordelen

Eén aanspreekpunt

Waarom moeilijk als het ook gemakkelijk kan? Kies voor efficiëntie en bespaar tijd en kosten door direct met ons te werken, zonder onderaannemers. Die directe communicatie is ongetwijfeld duidelijker én sneller. Onze deuren staan voor u open.

Toonzaal

Het is voor uw klanten niet altijd gemakkelijk om zich iets voor te stellen aan de hand van tekeningen en plannen. Onze toonzaal is daarvoor de ideale oplossing. Kom langs met uw klant en samen tonen we hem alle mogelijkheden. Of kom gewoon zelf eens langs om inspiratie op te doen.

Maatwerk

We zijn zelf geen ontwerpers, dat laten we over aan professionals zoals u. Maar uw ontwerpen transformeren tot interieurpareltjes, dat doen we met plezier.

Brede ervaring

95 jaar ervaring in het vak, dat steek je niet zomaar onder stoelen of banken. Van particuliere woningen tot projecten of handelszaken, wij zijn van alle markten thuis. Die expertise delen we maar al te graag met u.

Exclusieve kwaliteitsmerken

Voor uw projecten is alleen het beste goed genoeg en mag het al eens iets meer zijn. Wij geven u daarom een uitgebreid aanbod van topmerken zoals MocoPinus, Meister, Floorify…

Van vloer tot gevel

De toepassingen van hout zijn eindeloos: vloeren, buitengevels, trappen, kasten op maat… Bij ons vindt u alles op één adres. Praktisch!

 
 

Realisaties