Menu

Wanden & Plafonds

Wonen in een nieuwe stijl? Designvol, landelijk of elegant? Hout-Interieur Beulen verdeelt ook plafondpanelen en wanden. Deze panelen bieden een waaier aan houtsoorten in verschillende kleuren en structuren.

Deze fineer- en decorpanelen worden met hoogwaardige druk- en speciale fabricagetechnieken vervaardigd. Dit garandeert een kwaliteitsproduct dat ook geschikt is voor badkamer en keuken.

Naast de fineer- en decorpanelen verdeelt Houtmarkt Beulen ook de Clickboardpanelen van Parador en Mocopinus. Geef iedere ruimte in een handomdraai een eigen karakter; de entree wordt uitnodigend, de badkamer extravagant en de keuken gemoedelijk.

Kortom, met de Clickboardpanelen kan je verschillende woonstijlen op de mooiste manier verwezenlijken. Het is daarbij kinderspel om de hoogwaardige panelen te monteren. Ze zijn een perfect en gebruiksvriendelijk alternatief voor gipskarton platen en andere strakke plafonds.

Houtmarkt Beulen biedt verschillende uitvoeringen van deze Parador-systemen. Net als de afwerklijsten, verlichtingssystemen en plaatsingmiddelen.