Menu

De voordelen van laminaat

28.06.2018

Je wilt een mooie vloer die gemakkelijk in onderhoud is, prijsvriendelijk én die je zelf kunt plaatsen? Dan lijkt een laminaatvloer ons het juiste antwoord. We zetten de voordelen van laminaat op een rijtje!

Makkelijk in onderhoud

Een van de grootste voordelen van je toekomstige laminaatvloer is ongetwijfeld het onderhoud. Een goede laminaatvloer is uitgerust met een beschermlaag die huisdierpoten en kinderspeelgoed aan kan. Het is ook een ideale vloer voor bijvoorbeeld je badkamer, omdat water moeilijk tot de onderste lagen doordringt. Wat je er ook op knoeit, je haalt het er gemakkelijk weer vanaf.

Goede prijs-kwaliteit

Voor een goede laminaatvloer betaal je tussen de 20 en 35 euro per vierkante meter. Daarmee ligt de gemiddelde prijs lager dan bij een parketvloer, terwijl je er een heel degelijke vloer voor in de plaats krijgt. Daarnaast bestaan er heel wat extra opties voor een laminaatvloer zodat je onwaarschijnlijk jouw perfecte vloer vindt. Denk maar aan extra geluidsdemping of een authentieke look. Een goede prijs én goede kwaliteit, het zijn voor ons belangrijke voordelen van laminaat.

Makkelijk om te plaatsen

Handige harry of helemaal niet? Ook bij de plaatsing van je vloer worden de voordelen van laminaat overduidelijk. Want een laminaatvloer plaats je gemakkelijk zelf, of laat je door ons plaatsen natuurlijk. Afhankelijk van de prijs, zal het laminaat een betere pasvorm en klikverbinding hebben. Hoe beter de pasvorm, hoe beter de aansluiting. En hoe beter de klikverbinding, hoe gemakkelijker de plaatsing. Op die manier krijg je minder groeven tussen de planken en vormt de vloer een mooi geheel.

Je kan niet rond de voordelen van laminaat

Ook overtuigd door de voordelen van laminaat? Wij ook! Wens je meer informatie, dan heten we je graag welkom in onze toonzaal.