Menu

Realisatie in de kijker: houten Lindura parket bij B&B Amitié

13.12.2019

In het Limburgse Ophoven kan je sfeervol overnachten en dineren bij B&B Amitié: een karaktervol herenhuis met een geschiedenis. Toen de eigenaar bezig was met de renovatie, kruisten zijn wegen met Beulen. Al snel viel de keuze op Lindura parket: een warme, degelijke vloer die past bij een huis met een verhaal.

Didier was volop bezig met de renovatie van zijn bed and breakfast toen hij besloot om een kijkje te nemen op de Woonestetika beurs in Genk. “Ik passeerde er langs een parketvloer die mij meteen in het oog sprong”, vertelt hij. “Die bleek van Koen Beulen te zijn, en zo zijn we uiteindelijk aan de praat geraakt. Koen raadde mij meteen Lindura parket aan voor in de kamers van mijn B&B. Duurzaam en kwalitatief, met een look die heel natuurlijk oogt. Hij vertelde mij dat ze dezelfde vloer ook bij concept store La Bottega hadden geplaatst. Dus na de beurs ben ik daar even binnengesprongen om het resultaat met mijn eigen ogen te zien. Uiteindelijk heb ik geen seconde getwijfeld en ben ik met Beulen in zee gegaan.”

Lindura parket

Bij een huis met een verhaal hoort een vloer met karakter. En die vond Didier in het slijtvast parket van Lindura. “Uiteindelijk hebben wij de hele eerste verdieping onder handen genomen en de vloer in zowel de drie kamers daar als de hal en de traphal gelegd. Maar ook voor de vierde slaapkamer en de loft waar onze dochter woont, kozen we voor dezelfde vloer. Omdat het Lindura parket gewoon enorm goed past binnen de look en feel van ons huis.”

Over de plaatsing zelf heeft Didier niets dan lof. “Ik kan er echt niets op aanmerken. De plaatsing verliep vlot, alles werd tot in de puntjes afgewerkt en ook de timing werd goed gerespecteerd. Het verbaasde mij hoe efficiënt het team van Beulen te werk ging en hoe snel ze alles hebben afgewerkt. En dat zonder in te boeten op kwaliteit.”

Prijs, kwaliteit en service

Didier blikt dan ook tevreden terug op de samenwerking met Beulen. “Wat mij vooral is bijgebleven, is dat ze enorm professioneel aan de slag gaan en dat ze heel transparant zijn over de afspraken die je maakt. En ook wat de kwaliteit betreft, kan ik op beide oren slapen. Want als ze iets bij Beulen verkopen, dan ben ik zeker dat ze er ook echt achter staan en dat het in orde is. En de prijs-kwaliteitverhouding, de expertise en de punctuele en correcte uitvoering zijn daarbij de kers op de taart.”

“Het eindresultaat oogt bijzonder mooi”, besluit Didier. “Wij krijgen regelmatig recensies van onze gasten waarin ze vertellen dat de kamers een stijlvolle, warme en huiselijke indruk geven. Als je dat leest, dan weet je dat het de investering meer dan waard was.”

Inspiratie nodig?

Didier vond bij ons een vloer die naadloos aansluit bij het karakter van zijn B&B. Ben je nog op zoek naar een vloer die perfect bij je woning of zaak past? Stuur ons dan zeker een berichtje of spring eens binnen in onze toonzaal. Wij helpen je met veel plezier verder.

Foto's: © B&B Amitié


Foto’s