Menu

Floorify Terrazzo: hippe vloer voor hippe mensen

20.02.2019

Terrazzo is helemaal terug van weg geweest. Sterker nog: volgens Floorify, een Belgische producent van vinylvloeren, is het dé vloertrend van het moment. De oorspronkelijke vloer, met zijn roots in Italië, is een kleurrijke gespikkelde gietvloer of tegel uit voornamelijk cement en marmer. Prachtig, maar ook koud en duur. Daarom ontwikkelde Floorify zijn eigen terrazzo vinyltegels. Een combinatie van de unieke look van terrazzo en alle voordelen van vinyl. Wij zijn fan!

Een hit van in het begin

De Floorify Terrazzo werd op Batibouw in 2018 voorgesteld en was vanaf juni dat jaar beschikbaar. Het was meteen boenk erop. Zeker bij de jongere garde valt de hippe vloer in de smaak, al weet ook de oudere garde hem te appreciëren. En terecht. De vloer is niet alleen mooi, maar kan ook tegen een stootje. Met gebruiksklasse 33 kan de vloer in alle ruimtes thuis geïnstalleerd worden. Maar ook in commerciële ruimtes bewees de vloer zijn nut en degelijkheid al!

Een vloer voor iedereen, voor overal

De Floorify Terrazzo is uitermate geschikt voor renovaties, voornamelijk door de dikte van de vloer. Omdat de vloer zo dun is, leg je ‘m gemakkelijk over een oudere vloer. Dankzij het handige kliksysteem, is de vloer ideaal voor al wie zijn vloer graag zelf legt. 

En eens de vloer ligt? Dan is de Floorify Terrazzo gemakkelijk in onderhoud en kindvriendelijk. Bovendien benadrukt Floorify dat zij altijd met rigide vinyl werken, waardoor hun vloeren geen schadelijke weekmakers bevatten. Het warme en zachte gevoel van vinyl krijg je er voor niets bij.

En wat zegt de portemonnee?

Alsof we hierboven nog niet genoeg voordelen van de Floorify Terrazzo hebben opgesomd, valt ook de prijs goed mee. Je betaalt zo’n 37 euro per vierkante meter, exclusief BTW. Omdat clickvinyl gemakkelijk zelf te leggen is, zijn plaatsingskosten hier niet inbegrepen. Vergeet ook geen goede ondervloer onder je Floorify Terrazzo te leggen.

Floorify Terrazzo: ontdek ‘m bij ons

Zie je de unieke terrazzo vloer van Floorify al liggen bij jou in de woonkamer? Spring dan zeker eens binnen in onze toonzaal, waar je de Floorify Terrazzo in levenden lijve kunt aanschouwen. Moest je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren!