Menu

Realisatie in de kijker: slijtvast parket bij La Bottega

05.03.2019

Een gevestigde waarde in winkelstad Hasselt en het walhalla voor elke schoenliefhebber. Dat is La Bottega. Een schoenenwinkel die uitgroeide tot concept store en dagelijks heel wat volk over de vloer krijgt. Dat vraagt om een vloer die tegen een stootje kan. Wij plaatsten er een chique, slijtvaste parketvloer.

 

 

Authenticiteit en degelijkheid

Drie jaar geleden breidden Carine en Marc, het duo achter La Bottega, de winkel in de Paardsdemerstraat fors uit door de oude stokerij achter de winkel in te lijven en te verbouwen. La Bottega is een trendy winkel en dat moest het interieur ook uitstralen: het volledige plaatje moest kloppen. De expliciete vraag van Carine en Marc naar authenticiteit en degelijkheid, deed ons grijpen naar slijtvast parket.

We waren aan zet om slijtvast parket te plaatsen op de eerste verdieping en in de toiletten, waar ook de wanden en het plafond werden bezet met hout. Daarnaast leverden we ook de houten vloer voor het gelijkvloers, die pas later werd geplaatst. Want toen wij aan zet waren, was de ondergrond op het gelijkvloers nog niet klaar, waardoor een serieuze werking op de vloer kon ontstaan. 

Lindura: slijtvast parket bij uitstek

Op aanraden van ons kozen Carine, Marc en hun architect, die toevallig ook Marc Jamaer heet, voor een Linduravloer van het Duitse kwaliteitsmerk MEISTER. Dankzij de coördinatie van de gepassioneerde architect is de volledige winkel en echte parel geworden, waar wij trots aan meewerkten.

Zaakvoerder Carine: “Het team van Beulen leverde uitstekend werk, perfect binnen de strakke deadline die bij zo’n uitbreiding en verbouwing komt kijken. Drie jaar na de plaatsing ziet de vloer er nog altijd fantastisch uit. En dat terwijl hier heel wat klanten passeren en er talloze schoenen worden gepast. Op en top slijtvast parket!

En jij? 

Carine en Marc zochten slijtvast parket en vonden het bij ons. Ben jij ook op zoek naar de juiste vloer voor je woning of (handels)pand? Bij ons vind je ongetwijfeld je ding, daar helpen we je maar al te graag mee. Contacteer ons gerust als je meer informatie wilt. Of bezoek onze toonzaal langs de ring in Hasselt!


Foto’s