Menu

Realisatie in de kijker: interieur op maat bij Ruben

19.04.2019

Wat begon met de zoektocht naar een degelijke parketvloer, eindigde in een interieur op maat met binnendeuren, vloeren, trappen, meubels en een houten buitenmuur. Ruben uit Bilzen was dan ook heel tevreden met zijn keuze voor Beulen. “Het zijn echte stielmannen, daarom liet ik graag alles aan hen over.”

Ruben had via via al gehoord over Beulen en zag hen ook al meerdere keren op de beurs Woonestetika. “Mijn oog viel toen al op hun parket, waarop mijn vrouw en ik besloten een kijkje te nemen in de toonzaal van Beulen. Daar waren we al snel verkocht (lacht). Na het parket kozen we ook om onze deuren, inbouwkasten, twee trappen, badkamermeubels en een houten buitenmuur door Beulen te laten ontwerpen, maken en installeren. Een interieur op maat, dus.”

“We vonden het wel belangrijk dat we uiteindelijk voor alles bij Beulen terecht konden. Nu is het hout in dezelfde kleur, wat zorgt voor een mooi geheel. En doordat ze dezelfde olie gebruiken voor al het hout, past alles echt goed samen. We zijn supertevreden van ons interieur op maat.”

Interieur op maat tot in de puntjes

Beulen was voor het interieur aan zet van A tot Z. “Je merkt dat het team van Beulen vol echte stielmannen zit. Ze dachten met ons mee, en hielden rekening met zaken waar ik zelf niet eens bij stilstond. Zo staken ze in onze trap op de eerste verdieping extra ijzerwerk om alles te verstevigen. Bij de plaatsing werd minutieus gewerkt en werd alles tot in de puntjes afgewerkt.”

“Ik ben meer dan tevreden van mijn samenwerking met Beulen en van ons interieur op maat”, besluit Ruben. “Het zijn aangename mensen die weten wat ze doen. Ze houden zich aan hun woord en zijn heel correct. Ik probeer Beulen dan ook zoveel mogelijk aan te raden bij kennissen en collega’s. Want dat hebben ze wel verdiend.”


Foto’s