Menu

Sssst... Geniet van onze silent deals tijdens het bouwverlof!

11.07.2019

Ook tijdens het bouwverlof ben je van harte welkom bij Beulen. Tussen 23 juli en 3 augustus openen we onze deuren én pakken we uit met een tijdelijke promo op onze geluidsvriendelijke clickvinylvloeren Silent Touch en Modular. Hoge kwaliteit voor een zachte zomerprijs. Fluister het voort!

Silent Touch: het beste van laminaat en kunststof

Fans van clickvinyl met een hoogwaardige uitstraling en een zachte toets halen ongetwijfeld hun hart op aan de Silent Touch van Meister. Een combinatie van vinyl en laminaat die dankzij zijn grote afmetingen (215 cm op 21,6 cm) een nog grotere indruk maakt.

Welke voordelen biedt de Silent Touch nog?

  • Robuuste structuur
  • Authentieke houtdessins
  • Voelbare structuur
  • Makkelijke plaatsing
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

Modular One: topkwaliteit in laagjes

Net als de Silent Touch blinkt deze clickvinylvloer van Parador uit op vlak van kwaliteit, en authenticiteit. Deze elastische vloerbedekking bestaat uit meerdere lagen en garandeert een sterke geluidsisolatie. Dankzij de kern in High Density Fiberboard (HDF) is deze vloer goed bestand tegen vocht en heeft ie zijn plaats in elke ruimte in huis.

Welke voordelen biedt de Modular One nog?

  • Robuuste structuur, maar zacht in aanvoelen
  • Authentieke en hedendaagse houtdessins
  • Voelbare structuren
  • Gemakkelijk aan te leggen
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

Ruil je zonneslag in voor een zomerslag

Ga je deze zomer op vloerenjacht? Bij Beulen zijn we enkel de eerste week van het bouwverlof dicht. Maar vanaf dinsdag 23 juli zijn jullie meteen welkom om onze promo’s te komen verzilveren. Deze actie loopt af op zaterdag 3 augustus. Spring dus zeker op tijd binnen en kom je zomerslag slaan. Nog vragen? Neem dan contact met ons op.