Menu

Realisatie in de kijker: houten vloer in Limburgse hoeve

05.07.2019

In Batsheers, een klein en authentiek Haspengouws dorpje, ligt Domein Marsnil. Een unieke vierkantshoeve die enkele feestzalen, B&B Karrehof en restaurant Marsnil herbergt. Toen de eigenaars 2 slaapkamers van de B&B lieten renoveren, schakelden ze Beulen in voor nieuwe houten vloeren.

Frederik, een van de mede-eigenaars van Domein Marsnil, leerde Beulen kennen via een ontwerpbureau. “Beulen werd ons aangeraden als specialist voor houten vloeren in Limburg, dus besloten we om een afspraak te maken en langs te gaan in de toonzaal. We lieten een offerte opmaken voor de opmeting, levering en plaatsing van parket en plinten voor 2 van onze pas gerenoveerde slaapkamers.”

“Zoals het een goede ondernemer betaamt, gingen we niet over een nacht ijs (lacht).Maar we hadden een goed gevoel bij Beulen en kozen uiteindelijk voor hen. Een beslissing die we ons zeker niet beklaagd hebben. We zijn zeer tevreden van zowel de kwaliteit en service als de expertise die het team van Beulen bezit.”

Prijs, kwaliteit en service

Ook architect Bart Van Duren, die verantwoordelijk was voor de renovatie binnen Domein Marsnil, blikt tevreden terug. “De renovatie was een succes, en daar zat ook Beulen voor iets tussen. Ze kennen hun stiel door en door, hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn voorbereid op de onzekerheden die bij een renovatie komen kijken. Ze denken echt met je mee, en dat kan ik als architect zeker appreciëren.”

“Ik raad Beulen aan bij iedereen”, besluit Frederik. “Hun aanbod is enorm groot en dat is zeker een troef. Je vindt er haast alles qua houten exterieur- en interieurinrichting. Afhankelijk van je inrichting en stijl kies je bij hen de juiste kleur, afwerking, onderhoud… De prijs-kwaliteit zit inderdaad goed en het belangrijkste: het eindresultaat oogt ook gewoon heel mooi. Wij zouden in de toekomst alleszins zeker nog beroep doen op hun expertise, zoveel is zeker!”

Houten vloer in Limburg? Be our guest

Onze houten vloeren passen in elke ruimte: van modern salon tot landelijke slaapkamer. Nog vragen of wil je meer informatie over ons aanbod houten vloeren in Limburg en omstreken? Spring gerust eens binnen of contacteer ons meteen.


Foto’s