Menu

Realisatie in de kijker: bureau inrichten thuis bij Patsy

06.08.2019

Toen Patsy en haar man eindelijk besloten om hun bureau thuis in te richten, vonden ze niet meteen wat ze zochten. Tot ze bij Beulen terechtkwamen. “We waren al snel overtuigd van hun kunnen. En dat bleek terecht: ze brachten onze oorspronkelijke ideeën naar een hoger niveau en richtten thuis het bureau van onze dromen in.” Patsy vertelt met plezier hoe onze samenwerking verliep.

De inrichting van ons bureau thuis bleef maar liggen”, vertelt Patsy. “Omdat er altijd wel iets anders was dat dringender was. Maar na 10 jaar in ons huis was de tijd eindelijk gekomen. Wij hadden een idee van welke richting we uit wouden, en hadden enkele foto’s van het internet geplukt. We gingen langs bij verschillende winkels, maar de klik was er nooit. Tot een collega me aanraadde om eens langs te gaan bij Beulen. Ze verzekerde me dat het de moeite was. En ze had gelijk (lacht).”

“Voor onze bureauruimte hadden we eerst gedacht om alle kasten en het bureau volledig uit eik op te trekken. Het leuke bij Beulen was dat ze niet zomaar klakkeloos verder gingen op wat wij zeiden. Ze deden ook zelf enkele voorstellen en opperden om met verschillende kleuren en soorten hout te werken. Op die manier hebben ze ons eigenlijke idee geüpgraded.”

Bureau inrichten thuis: meer details dan je denkt

“Beulen nam de volledige afwerking voor zijn rekening. Van het bureau zelf tot de leggers, deuren, de nis tussen de kasten, verlichting, kabeldoorvoer om elektriciteit weg te werken, het verleggen van de stroomkabels… Er kwam meer bij kijken dan ik had gedacht, maar gelukkig was het team van Beulen op alles voorzien. Ik ben echt supertevreden met het eindresultaat. De kleine ruimte werd optimaal benut en ons bureau sluit naadloos aan op onze living.”

“De samenwerking met Beulen was top”, besluit Paty. “Ze hebben enorm proper en snel gewerkt. Op 2 dagen was de klus geklaard. Je zag na afloop niet dat er was gewerkt, alles was opgeruimd en kraaknet. We werden soms spontaan opgebeld wanneer ze een betere manier hadden gevonden om iets aan te pakken. Zo waren we altijd op de hoogte van wat ging gebeuren. Na 10 jaar wachten wilden we een degelijke inrichting van ons bureau thuis. En dat hebben wij bij Beulen ook echt gekregen.”

Ben je ook op zoek naar de juiste partner voor je volgende interieurproject? Spring dan ook zeker eens bij ons binnen en maak kennis met ons behulpzame team. Vragen? Stel ze ons meteen!


Foto’s