Menu

Realisatie in de kijker: houten Lindura vloer in het ADB verzekeringskantoor in Hasselt

27.09.2019

ADB verzekeringen voerde drie jaar geleden een totaalrenovatie van het kantoor in Hasselt uit, en was op zoek naar een geschikte vloer die zou passen bij de nieuwe look van het pand. Op aanraden van hun interieurarchitect kozen ze voor Beulen. “We krijgen nog steeds veel complimentjes van mensen die bij ons over de vloer komen”, vertelt zaakvoerder Guy.

“Wij zitten al 15 jaar in het pand in Hasselt en besloten drie jaar geleden om voor een totale renovatie van ons kantoor te gaan. Daarom namen we interieurachitect Sofie Raes onder de arm. Zij raadde ons meteen Beulen aan voor de houten vloer die we in gedachten hadden. De samenwerking was daarna snel bezegeld.”

Houten Lindura vloer

Guys koos voor een warme, houten Lindura vloer van het Duitse kwaliteitsmerk Meister die doorheen het volledige kantoor loopt. Slijtvast, zodat het tegen een stootje kan. “Ook op aanraden van onze interieurarchitect”, vertelt hij. En om het plaatje af te maken, koos hij voor een geluiddempende onderlaag. Geen vervelende tikgeluiden wanneer je over de vloer wandelt, maar enkel gedempte tonen. Om voor meer rust en comfort te zorgen in het kantoor. 

De plaatsing van de vloer nam hij voor zijn eigen rekening. “Mijn schoonvader is een handige Harry, dus heb ik besloten om samen met hem de vloer zelf te leggen. En dat verliep eigenlijk bijzonder vlot.”

Complimenten

“Ik zou Beulen zeker aanraden aan vrienden en familie”, besluit Guy. “De houten vloer zorgt voor een warme look die goed werkt binnen ons kantoor. En ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in onderhoud. We krijgen dan ook zeer veel complimentjes van mensen die bij ons over de vloer komen.” 

Houten vloer in jouw kantoor of woning?

Guy vond bij ons een houten vloer die perfect in zijn kantoor past. Ben jij ook nog op zoek naar een houten vloer voor jouw woning of kantoor? Of heb je nog vragen voor ons? Neem dan zeker contact met ons op of spring eens binnen in onze toonzaal langs de ring in Hasselt!


Foto’s