Menu

3x fan van Lindura parket

30.01.2020

Een houten vloer die natuurlijk oogt, een warme uitstraling heeft en slijtvast is? Het zijn allemaal troeven van het Lindura parket van Meister. Ook ADB verzekeringen, B&B Amitié en Expliciet waren meteen gewonnen voor een Lindura vloer. Je leest er hieronder alles over.

ADB Verzekeringen: “De warme look werkt perfect binnen ons kantoor.” 

Verzekeringsmakelaar Guy van ADB Verzekeringen was al een tijdje op zoek naar een vloer met een warme uitstraling. En met heel wat volk dat er dagelijks over de vloer komt, was ook een hoge slijtvastheid een belangrijke vereiste. Op aanraden van zijn interieurarchitect koos hij voor de houten Lindura vloer van het kwaliteitsmerk Meister. Die combineerde hij met een geluiddempende onderlaag om vervelende tikgeluiden te vermijden. Het resultaat? Een prachtige vloer die warmte uitstraalt, tegen een stootje kan en voor meer rust en comfort zorgt op kantoor.

Ontdek hier de volledige realisatie bij ADB verzekeringen

Expliciet: “We hebben nu de uitstraling van echt parket, maar dan betaalbaarder en onderhoudsvriendelijker.”

Voor het marketingbureau Expliciet waren keramische tegels uit den boze. Ze wilden namelijk dat hun nieuwe kantoor een huiselijk, warm gevoel zou uitstralen. En met heel wat voeten die dagelijks over de vloer wandelen – inclusief vier hondenpoten – moest de vloer liefst ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Al snel kwam het Lindura parket van Meister,  type HD 300 Eik Natuur, als winnaar uit de bus. De vloer werd geplaatst op een oppervlakte van 175m²,  en loopt deels verder op de muren van het kantoor. Dat geeft niet alleen een creatieve twist aan de vloer, maar verbreedt ook de ruimte.

Ontdek hier de volledige realisatie bij Expliciet

B&B Amitié: “De kamers hebben nu een stijlvolle, huiselijke en warme indruk."

Didier was al langer op zoek naar een warme, degelijke vloer die bij het verhaal van zijn B&B zou passen. Tijdens de Woonestetika beurs viel zijn oog dan ook meteen op het Lindura Parket van Meister. Duurzaam en kwalitatief, met een look die heel natuurlijk oogt. Uiteindelijk werd de hele eerste verdieping onder handen genomen en werd de vloer in zowel de drie kamers als de hal en de traphal gelegd. Het eindresultaat? Een stijlvolle, huiselijke indruk die volledig past binnen de look en feel van het huis.

Ontdek hier de volledige realisatie bij B&B Amitié

Lindura parket

Drie maal een Lindura parket, drie maal tevreden klanten. Ben jij ook nog op zoek naar een parketvloer voor in jouw woning of kantoor? Dan vind je bij ons ongetwijfeld je ding. Spring zeker eens binnen in onze toonzaal in Hasselt, waar we je graag laten kennismaken met ons uitgebreide aanbod. Of contacteer ons gerust als je nog meer informatie wilt.