Menu

Straffe stockacties op Meistervloeren in november

06.11.2020

Je interieur ondertussen beu gezien? Kom dan nu onze stockacties ontdekken: tot eind november geven we tot -20% korting op de Lindura- en parketvloeren van MEISTER!

*Actie geldig tot en met 30 november 2020. Prijzen en voorwaarden in de toonzaal of op te vragen via mail (info@beulen.be).

Parketvloeren van MEISTER

Kiezen voor parketvloeren van MEISTER, dat is kiezen voor extreme duurzaamheid. De meeste parketvloeren van MEISTER dragen niet voor niets de naam ‘LongLife’. Deze vloeren kunnen letterlijk tegen een stootje dankzij hun sterke en vormstabiele tussenlaag van HDF (High Density Fiberboard). Vallende voorwerpen, hoge haken, hondenpoten… richten aanzienlijk minder schade aan dan bij andere parketsoorten.

Linduravloeren van MEISTER

Lindura van MEISTER beschikt over enkele unieke karaktertrekken:

  • Immens robuust
  • Rustiek karakter
  • Verkrijgbaar in XXL-formaat
  • Blue Angel-keurmerk: 100% natuurlijke materialen
  • Sterke prijs

De vloer wordt gemaakt volgens de speciale Wood Powder-technologie, wat resulteert in een hightech houten vloer met een hoge draagkracht en minimale kans op schade. Hoge hakken, voetbalschoenen of vallende voorwerpen brengen een Linduravloer niet van de wijs.

Eerst zien, dan geloven? Kom de test zelf doen in onze toonzaal.

Sla je slag in november!

Kom onze stockacties ontdekken in onze toonzaal. Dat kan zowel tijdens een vrij bezoek als op afspraak. Een bezoek verloopt volledig volgens de geldende veiligheidsmaatregelen.

Klik hier voor onze openingsuren.

Graag eerst meer informatie? Contacteer ons via 011 25 25 00 of info@beulen.be en wij helpen je verder.