Menu

Realisatie in de kijker: Floorify vinyl vloer bij Limburgse wooncentrale

17.02.2020

Limburgse Wooncentrale is al jaren een erkende vastgoedmakelaar in Vlaanderen. Omdat ze zelf elke dag bezig zijn met het huren en verhuren van gebouwen, mocht een mooie look in hun eigen kantoor in Hasselt natuurlijk niet ontbreken. Daarom kozen ze voor een Floorify vinyl vloer, die ze door Beulen lieten plaatsen.

“Wij hebben al jarenlang een samenwerking met Beulen”, vertelt zaakvoerster Caroline. “In 2014 is ons kantoor in Hasselt opengegaan. En zij hebben toen zowel de schrijnwerkerij als de afwerking voor hun rekening genomen. Zo hebben ze een nieuwe vloer op de bovenverdieping geplaatst en de ontvangstbalie beneden en de vaste burelen onder handen genomen. We hebben telkens – zowel voor de verbouwing als voor de inrichting - via een binnenhuisarchitect gewerkt die steeds meerdere prijzen heeft opgevraagd. En steeds opnieuw kwamen we bij Beulen uit.”

Floorify vinyl vloer

“Toen we een nieuwe vloer op onze benedenverdieping wilden leggen, was Beulen dus een vanzelfsprekende keuze. Ze legden er een click vinyl vloer van het merk Floorify bovenop onze bestaande vloer. Die combineerden ze met een dempende ondervloer voor extra rust in het kantoor.”

“We hebben getwijfeld tussen een houttint of een lichtgrijze tint”, gaat Caroline verder. “Uiteindelijk hebben we voor de houttint gekozen, omdat dat toch een warmer en huiselijker gevoel geeft. En ook omdat het kantoor binnenkort nog verder aangekleed wordt met houten bloembakken en houten afscheidingen. Ook via Beulen.”

“De plaatsing zelf verliep heel vlot. Beulen is speciaal tijdens ons kerstverlof komen werken, omdat de collega’s dan afwezig waren en we de ruimte konden ontruimen. Uiteindelijk was de hele benedenverdieping van 200 m2 op drie werkdagen volledig klaar.”

Groot assortiment

“Ik denk dat iedereen wel z’n goesting kan vinden bij Beulen”, besluit Caroline. “Ze hebben een erg groot assortiment in huis: van echt hout tot laminaat en andere varianten met een echte houtlook. En er is ook veel variatie in hun prijzen. Wat ik ook fijn vind, is dat ze echt meedenken en ook zelf voorstellen doen. Ze gaan verder dan wat louter gevraagd wordt.”

Floorify vinyl in jouw woning?

Wil je graag meer weten over deze prachtige click vinylvloer van Floorify? Spring eens binnen in onze toonzaal in Hasselt of stel ons online al je vragen. Wij helpen je met heel veel plezier verder.


Foto’s