Menu

Realisatie in de kijker: houten inrichting bij Marlo en Loriana

26.02.2020

Marlo en Loriana wilden graag een houten inrichting in hun woning. Op aanraden van hun vrienden klopten ze aan bij Beulen. “Dankzij de houten vloeren, binnendeuren en trap heeft onze woning nu een warme toets.”

“Wij wilden heel graag parket in ons huis leggen”, vertelt Loriana. “Onze vrienden hadden ook net parket gelegd via Beulen en waren daar heel tevreden over. Dus zo zijn wij uiteindelijk bij hen terechtgekomen. Voor de vloer op de benedenverdieping kozen we voor visgraatparket. Op de bovenverdieping wilden we oorspronkelijk ook parket laten leggen. Maar we twijfelden nog, omdat het toch een grote kost is. Op aanraden van Beulen hebben wij uiteindelijk voor een modular systeem gekozen. Goedkoper dan parket, maar met een authentiekere look en een robuustere structuur dan laminaat. Daarnaast hebben ze ook nog alle binnendeuren geplaatst en een volledig houten trap.”

Vlotte plaatsing

“De plaatsing van de blokdeuren was toch wel een uitdaging, omdat onze deuropeningen niet volledig gelijk waren. Wij hebben geprobeerd om ze gelijk te trekken in de mate van het mogelijke, waarna het team van Beulen de deuren verder heeft afgewerkt. Zowel de plaatsing van de binnendeuren als die van de vloeren en de houten trap verliep echt enorm vlot en snel. Het team van Beulen is alles komen realiseren net voordat we in ons huis woonden. Op 1,5 week tijd waren ze volledig klaar.”

Warmere toets

“We zijn enorm tevreden over het eindresultaat. We hebben al heel wat complimentjes gehad van mensen die bij ons over de vloer komen. En ik ben nog steeds enorm blij met de keuze voor visgraatparket. Het zorgt echt wel voor een warmere toets in een modern huis. Als we voor tegels hadden gekozen, was het resultaat veel killer geweest.”

Fijne samenwerking

“Het team van Beulen heeft met ons meegedacht en echt goed naar onze wensen geluisterd. Wij hebben onze ideeën aan hen uitgelegd, en zij hebben er vervolgens een antwoord op proberen te formuleren. Bovendien is de samenwerking steeds erg correct verlopen. Ze zijn altijd komen plaatsen op de momenten die we hadden afgesproken. En ze waren enorm transparant over alles wat er in de offerte stond. Wij hebben Beulen dan ook al meermaals aangeraden aan familie en vrienden en zullen dat in de toekomst nog zeker doen.”

Een houten inrichting in jouw woning?

Loriana en Marlo kozen voor een houten inrichting met visgraatparket, modular, een houten trap en binnendeuren. Wil jij ook graag in houten toets in jouw woning? Spring dan zeker eens binnen bij ons. In onze toonzaal tonen we je graag de verschillende mogelijkheden.

Heb je nog een vraag voor ons? Stel ze dan zeker online.


Foto’s