Menu

T.C. Excelsior

De cafetaria van Tennisclub Excelsior in Hasselt onderging afgelopen voorjaar een ware metamorfose. Hiervoor kon de tennisclub rekenen op de interieurbouwers van Weygers en kwaliteitsvolle materialen van onder meer Beulen. Het doel? Een hip en warm interieur dat tegen een stootje (lees: tennisschoenen) kan. Stevige horecavloeren waren dus een must.

"Het team van Beulen stelde ons voor aan Nadura, een product van Meister met betonlook", vertelt Kim, interieurarchitect bij Weygers. "Het bleek meteen de beste oplossing voor ons concept omdat dit zeer stevige én onderhoudsvriendelijke vloeren zijn.”

“De grote ruimte van de horecazaak verdeelden we op in verschillende zones, waaronder een lounge, de bar, het restaurant… Niveauverschillen zorgden voor een extra touch. Het verhoog kreeg een Floorify-vloer met houtlook. Een geschikte keuze omwille van de geluiddempende eigenschappen van de vloer en de warme look & feel. We gingen voor een cognackleur omdat je daarin ook een licht oranje ondertoon terugvindt, wat perfect aansloot bij ons concept.”


Foto’s